Το ξενοδοχείο Vanessa, ένα από τα πιο φιλόξενα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο

Οι τιμές μας αλλάζουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μπορείτε να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή στο ξενοδοχείο μας, κάνοντας κράτηση το συντομότερο δυνατό. Οι τιμές είναι για δίκλινα δωμάτια ή διαμερίσματα ανά ημέρα (όχι ανά άτομο)

Οι τιμές δωματίων περιλαμβάνουν τα εξής:

13% ΦΠΑ, 0,50% Φόρος πόλης, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας (χρηματοκιβώτιο), τηλεόραση, ασύρματο internet, κουζινάκι με βραστήρα και ηλεκτρικά μάτια, φούρνο μικροκυμάτων, μεγάλο ψυγείο με ξεχωριστή κατάψυξη, ιδιωτικό μπαλκόνι, στεγνωτήρα μαλλιών και επιπλέον κρεβάτια ή βρεφικές κούνιες κατόπιν αιτήματος.

Οι τιμές δωματίων δεν περιλαμβάνουν:

Φόρο διανυκτέρευσης € 0.50 ανά διανυκτέρευση.
Continental πρωινό € 3.00 ανά άτομο / ημέρα.
Αγγλικό ή αμερικανικό πρωινό € 4.00 ανά άτομο / ημέρα.
Πλήρες αγγλικό πρωινό € 4.50 ανά άτομο / ημέρα.

Όροι επιβεβαίωσης:

Για να επιβεβαιώσετε την κράτηση, ο επισκέπτης πρέπει να παράσχει έγκυρα στοιχεία πιστωτικής κάρτας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμό CVC) ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για άλλες επιλογές.

Περισσότερες πληροφορίες:

Για την καλύτερη δυνατή τιμή συνιστούμε να κάνετε την κράτησή σας το συντομότερο δυνατό. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Εάν έχετε μια πιστωτική κάρτα μπορείτε να κάνετε κράτηση χρησιμοποιώντας το δικό μας ONLINE σύστημα κρατήσεων.

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα παρακαλούμε, Επικοινωνήστε Μαζί και θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και τους όρους διαμονής.